4445375 Nerenin Numarası? |Hangi Firmaya Ait? | Niye Arar?

4445375 numarasının ait olduğu firma Tivibu olarak bilinmektedir. Bu numarayla bağlantılı olarak vatandaşları arayan Tivibu yetkilileri firmalarının sunmuş olduğu hizmet kalitelerinden ve sunmuş olduğu imkanlardan insanların faydalanmak isteyip istemediğini öğrenmek için, sunmuş oldukları kampanyalar hakkında bilgi verip tanıtmak için ararlar. Sadece kullanıcı olmayan kişilere tanıtım yapmakla kalmaz aynı zamanda Tivibu kullanıcılarını arayarak hizmet kalitelerine dair değişen durumları bildirmek için de ararlar. Bu yolla kullanıcılarının kendilerinden memnun olup olmadığını öğrenirler.

Tivibu Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Tivibu müşteri hizmetleri ile kısa bir süre içerisinde müşteri ile firmanın arasındaki iletişimini sağlayan bir hizmet koludur. Müşteri hizmetlerinin bu iletişim yolundan faydalanmak için müşteri hizmetleri numarası öğrenildikten sonra geriye kalan tek şey müşterinin bu numarayı arayarak firma ile iletişime geçmesidir. Müşteri firmayı bu yolla arayarak her türlü dilek ve şikayetini bildirerek kısa süre içerisinde geri dönüş alır. Tivibu müşteri hizmetleri telefon numarası ilet iletişime geçerek kısa bir süre içinde talep hakkında geri dönüş alınacaktır.

Tivibu Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 53 75

Tivibu Müşteri Hizmetleri Saat Kaç İle Kaç Arasında Hizmet Veriyor?

Tivibu müşteri hizmetleri yetkililerinin mesai saatleri her gün 7/24 şeklindedir.

  • Tivibu Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Tivibu Çağrı Merkezi Telefon Numarası Nedir?

Tivibu çağrı merkezi ile iletişim kurabilmek için müşteri hizmetleri ile irtibat kurmak ve bilgi almak mümkündür. Bu yolla pek çok sıkıntı giderilir.

Tivibu Müşteri Hizmetleri Faks Numarası Nedir?

Tivibu ile yazılı ve resmi olan her türlü belgenin ulaştırılması için faks yolu ile iletişim kurmak seçeneklerden biridir. Bu iletişim yolu çok kullanışlı bir yöntemdir.

Tivibu Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 444 53 75

Tivibu Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

Tivibu müşteri hizmetleri genel müdürlüğü Şişli/İstanbul bölgesinde bulunur. Firmaya dair oluşabilecek herhangi bir sıkıntı durumunda bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için en etkili yöntemlerden biri genel müdürlük ile iletişime geçmektir. Müşteri hizmetlerinden gereken destek görülmediği zaman genel müdürlük daha etkili olacaktır.

Tivibu Genel Müdürlük Telefon Numarası: 444 53 75

Tivibu Genel Müdürlük Adresi: Esentepe mahallesi, Salih Tozan Sokak, Karamancılar İş Merkezi, C Blok No:16, Şişli/İstanbul.

Tivibu İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

Tivibu insan kaynakları belirlemiş olduğu seviyeye uygun olarak internet sitesinden ulaşılabilir. Bu statüler hakkında gerekli olan bilgilerin alınmasıyla başvuru işlemleri yapılabilmektedir. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçilerek insan kaynakları koluna yönlendirilmek istenmelidir.

Tivibu İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 444 53 75

Tivibu Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Nereden Doldurulur?

Tivibu müşteri hizmetleri iletişim formu firmaya dair arzularınızı, sormak istediklerinizi ve var olan sıkıntınızı belirtebilmenizi sağlayan bir araçtır. Firmanın görevlileri en kısa sürede dönüş yapacaktır.

Tivibu Müşteri Hizmetleri Şikayet Hattı Telefon Numarası Nedir?

Tivibu müşteri hizmetleri şikayet hattı müşterilerin iletişim kurma hizmetlerinde ve internet kullanımında yaşadığı her türlü soruna dair çözüme kavuşabilmesi için şikayetini bildirdiği hattır.

Tivibu Şikayet Hattı Telefon Numarası: 444 1 444

Tivibu Müşteri Hizmetleri Resmi Sosyal Medya Hesapları Hangileridir?

Tivibu sosyal medya hesapları hizmete sunulan her türlü hizmete dair kampanyalar, bilgiler gibi konularda önceden bilgi verme hizmeti sağlayan bir hizmettir. Aynı zamanda kullanıcıların faydalanabileceği indirimler ve ekstra kampanyalar da zaman zaman sosyal medya hesapları ile bildirilmektedir. Sosyal medya hesaplarının takip edilmesi tüm bu hizmetlerden önceden yararlanma fırsatları vermektedir. Bu sosyal medya hesapları şunlardır:

Daha fazla bilgi almak için;
Leave A Reply

Your email address will not be published.